Provozní podmínky a zpracování údajů

Provozní podmínky

1. Provozovatelem webu je společnost Extra Easy s.r.o., se sídlem Opletalova 1417/25, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČO: 24780260, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 165891 a poskytovatelem služby je společnost Premium Financial Services s.r.o., se sídlem Opletalova 1417/25, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČO: 24198714, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 187886.

2. Na této stránce využíváme informace převzaté od našich obchodních partnerů a neodpovídáme tedy za jejich správnost, přesnost a aktuálnost. Účelem zobrazení informací navíc není poskytnout detailní a úplné informace o jednotlivých produktech, ale spíše porovnat hlavní parametry tam, kde je to možné. Pro detailní seznámení s produktem je nutné pročíst konkrétní obchodní podmínky konkrétního finančního produktu.

3. Obsah webu je chráněn právem autorským (dle z.č. 121/2000 Sb., Autorský zákon). Chcete-li kterýkoliv uveřejněný materiál převzít dle § 34 písm. c) autorského zákona, případně jej dále šířit jiným způsobem, vyžádejte si předem náš souhlas. Bez předchozího souhlasu není přebírání dovoleno.

4. Naší hlavní činností je poskytování finančně-poradenských služeb. Profesionální poradenství je však možné jen se znalostí mnoha správných informací (osobních údajů) klientů, a proto, pokud jste vyjádřil/a zájem o naše služby odesláním kontaktních osobních údajů, bude Vás kontaktovat naše klientské centrum, popř. přímo náš hypoteční specialista za účelem domluvení schůzky, či domluvení jiné formy poskytnutí našich služeb.

5. V případě, že se nám nepovede se s Vámi spojit ve lhůtě jednoho roku od projevení zájmu o naše služby, Vaše kontaktní údaje vymažeme. Stejně tak vymažeme kontaktní údaje v okamžiku, kdy nám potvrdíte, že o naše služby nemáte zájem a to prostřednictvím emailové adresy info@top-hypoteky.cz nebo prostřednictvím webového formuláře http://www.top-hypoteky.cz/kontakty.

6. Pokud zájem o naše služby naopak potvrdíte, budeme i Vaše kontaktní údaje nadále zpracovávat a vše se bude řídit vzájemně dohodnutými podmínkami zprostředkování.

7. Po výše uvedenou dobu zároveň můžeme využít Vaši e-mailovou adresu k zasílání obchodních sdělení. Každé takové obchodní sdělení bude zřetelně označeno a zároveň budete mít kdykoliv možnost další zasílání obchodních sdělení odmítnout, a to postupem uvedeným v daném obchodním sdělení.

Informace ke zpracování osobních údajů

1. Osobní údaje, které jste poskytl/a prostřednictvím tohoto webu jsou nezbytné pro další jednání o využití našich finančně-poradenských služeb, o které jste projevil/a zájem. Osobní údaje zapracováváme v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy za účelem jednání o poskytnutí finančně-poradenských služeb.

2. Osobní údaje zpracováváme manuálně i automatizovaně, a to sami nebo prostřednictvím našich hypotečních specialistů (zpracovatelů).

3. V případě, že se nedohodneme na poskytnutí finančně-poradenských služeb, budou Vaše osobní údaje zpracovávány do doby, než nám potvrdíte, že o poskytnutí těchto služeb nemáte zájem, maximálně však po dobu jednoho roku od jejich poskytnutí.

4. V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte právo na přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz a právo na přenositelnost. Svá práva můžete uplatnit u pověřence pro ochranu osobních údajů na e-mailové adrese info@top-hypoteky.cz. Případné stížnosti ve vztahu ke zpracování Vašich osobních údajů můžete podávat také přímo dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů. adresa: Pplk. Sochora 27 170 00 Praha 7, tel.: 234 665 111, web: www.uoou.cz

5. V případě opakovaných či zjevně nedůvodných žádostí o uplatnění výše uvedených práv budeme oprávněni za realizaci daného práva účtovat přiměřený poplatek, popřípadě jeho realizaci odmítneme. O takovém postupu bychom Vás informovali.

Hypoteční novinky

Hypotéky po 1.10.2018

říjen 2018

V září 2018 byl nejvyšší objem uzavřených hypotečních úvěrů. Mnoho žadatelů tak udělalo z obavy, že by v říjnu už na hypotéku nemuseli dosáhnout,…

Číst celý článek

Čekají nás poslední šance na hypotéku?

duben 2018

Úrokové sazby hypotečních úvěrů nám jdou pomalinku nahoru a předpoklad konec letošního roku je úroková míra kolem 3% a možná se této sazby dočkáme…

Číst celý článek

Potřebujete rychle s něčím poradit? Neváhejte nás kontaktovat!

Telefon +420 604 392 550
Pondělí - Pátek 9.00 - 18.00

Srovnáváme pro vás nabídky všech hypotečních bank v ČR